2020-04-21 15:29:52• hírek • Refszatmar.eu

Naponkénti igei üzenetek Ombodról

Szól az Ige a járvány idején is az Ombodi Református Egyházközségben. Jobb Domokos lelkipásztor saját oldalán, valamint a Wmboth-Ombod és a KRISZ – Királyhágómelléki Református Ifjúsági Szövetség oldalon teszi közzé naponta üzeneteit, ezzel erősítve mindazokat, akik hallgatják, követik. 

Minden vasárnap egy istentiszteletet, minden nap egy elmélkedést tesz közzé a lelkipásztor. A kezdetekben írott-, majd hanganyag formájában jelentek meg ezek, minden alkalommal a Református Bibliaolvasó Kalauz napi Igéje alapján. Józsué könyve alapján mintegy harminc üzenet készül el így.

Wmboth-Ombod oldalon egyébként az ifjak naponta feltesznek egy igés képüzenetet, minden hónapban más fiatal tesz közzé egy-egy kiválasztott szakaszt, szintén a napi Igéből. Ez az akció már hónapok óta tart, tehát még a járvány beállta előtt. Amúgy az ifjakkal péntekenként internetes videó-konferenciát tartanak, tehát az ifjúsági bibliaóra ebben az időszakban sem marad el Ombodon. Isten Igéjébe kapaszkodnak, és az ifjú generáció is erre alapoz. Íme, egy újabb jó hír megpróbáltatások idején.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: